Gewelddadige Straatroof in Mina Krusemanstraat, Hoorn

4 maanden geleden gepubliceerd

Afgelopen maandag 11 maart, is een 19-jarige man slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. De overval vond plaats rond half acht ‘s avonds tijdens een verkoopafspraak aan de Mina Krusemanstraat in Hoorn. Na het delict zijn de verdachten weggevlucht in de richting van de Huesmolen.

Signalement Verdachten

Er zijn drie verdachten betrokken bij deze zaak. De eerste verdachte is een man tussen de 18 en 20 jaar oud, ongeveer 180 cm lang met een getinte huidskleur. Hij heeft zwart, halflang, krullend haar en was donker gekleed. Zijn postuur wordt beschreven als normaal.

De andere twee verdachten zijn mannen tussen de 17 en 20 jaar oud, met een lengte tussen de 160 en 170 cm en eveneens een getinte huidskleur. Beiden hebben opvallend lange neuzen en droegen zwarte kleding. Een van hen had een groene capuchon aan zijn jas. Hun postuur wordt beschreven als dun.

Oproep tot Getuigen

Als u getuige was van de overval, de verdachten later bij de Huesmolen heeft gezien, of beelden heeft die kunnen bijdragen aan het onderzoek, wordt u verzocht contact op te nemen.